Perşembe , 18 Nisan 2024

S0N DAKlKA!: Bir zamanlar çukurova oyuncusundan a’cı haber geldi. Kendisi ve kızı enkaz altında kalarak yaşama veda etti..





Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin 5’inci günü de geride kaldı. Can kaybı her geçen gün artarken, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde yer alan oyuncu kızı da depremde hayatını kaybetti.





Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkım, saat 13.24’te Elbistan ilçesinde yaşanan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremle arttı.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremde, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin oyuncularından Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı da yaşamını yitirdi.





Acı haberi dizinin yapım firması TIMS&B sosyal medyadan duyurdu. Yapım şirketi yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Bir Zamanlar Çukurova dizimizin değerli oyuncusu Emel Atıcı ve sevgili kızına, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz…Kaynak:Haberler.com

Sonraki Haber

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını Hakkari’de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve …