Cumartesi , 20 Nisan 2024

SAĞLIK Ağrı’da şiddete uğrayan ve ölümle tehdit edilen doktor, sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı!






Dr. Ece Gökyayla, şiddete uğradı ve ölümle tehdit edildi. Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde görevlik doktor, sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu. Harekete geçen Sağlık Bakanlığı, şiddet uygulayan kişinin Doğubayazıt ilçesinde gözaltına alındığını açıkladı
Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde acil serviste görevli Dr. Ece Gökyayla, şiddete uğradı ve ölümle tehdit edildi. Tehdit edilen Nisan 2017 TUS 9.’su Doktor Gökyayla, sosyal medyadan yetkililere seslenerek yardım çağrısında bulundu. Sağlık Bakanlığı, şiddet uygulayan kişinin Doğubayazıt ilçesindeki emniyet görevlilerince gözaltına alındığını açıkladı.

İHA’nın haberine göre, Olay, Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisinde 6 Ocak 2018 (dün) tarihinde meydana geldi.

İddiaya göre, Dr. Ece Gökyayla, hastaneye tedavi için çocuğunu getiren F.Ç.’nin fiziki ve sözlü saldırısına uğradı. Dr. Gökyayla, bir hastayı ilgili başka bir doktora yönlendirdiği için şiddete uğradığını ve ölümle tehdit edildiğini polise şikayetçi olduktan sonra sosyal medya hesabından duyurarak, can güvenliğinin olmadığını belirtti ve yetkililerden yardım çağrısında bulundu.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …