Cuma , 26 Nisan 2024

Sahte doktorun sevgilisinden bomba itiraf: Kıskanınca akıl almaz sözler kullandı





Cerrahpaşa’da ‘kadın doğum asistanı’
Sahte doktor Ayşe Özkiraz ile genellikle hastanenin kantininde buluştuklarını, hep beyaz bir önlük giydiğini ve hiç şüphelenmediğini söyleyen astsubay Tekin ifadesinde, “Bir gün rahatsızlandım. Ayşem’i aradım, beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesine çağırdı. Doktor önlüğü ve stetoskopla karşıladı. Kendisini muayene için randevu alınırken kadın doğum asistanı olarak tanıttı…” dedi.





15 gün hastanede bekledi
Durumdan şüphelendiğini söyleyen astsubay sevgili, Özkiraz’ın durumu geçiştirdiğini ifade etti. Özkiraz’ın erkek arkadaşı 15 gün boyunca kulak burun servisinde yattı. Sahte doktor biran olsun astsubay sevgilisi Tekin’in yanından ayrılmadı. Astsubay ifadesinde, çevresindeki herkesin sahte doktor Özkiraz’a ‘hocam’ şeklinde hitap ettiğini söyledi.





Mezun olacağını söyleyip Çapa Tıp’a çağırdı
Sahte Doktor, sevgilisini bu kez de mezun oluyorum diyerek okula çağırdı. Astsubay sevgili ifadesinde o mezuniyet gününü şu sözlerle anlattı: “Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet eğlencesiydi…. Ancak daha önceden Cerrah Paşa Tıp Fakültesi’nde öğrenci olduğunu söylemişti. Durumdan şüphelendim. ‘Hiç arkadaşın yok mu?’ dedim. O da daha fazla şüphelenmemem için partide diğer öğrencilerle fotoğraf çektirdi.”




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …