Perşembe , 28 Mart 2024

Samsun’da İmam Baba’nın Zorlu Görevi! Şehit Olan Oğlunun Cenaze Namazını Kıldırdı!





Geçtiğimiz gün Trabzon’da 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, polis memuru Yusuf Ceylan’a çarparak hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Trabzon’da ‘dur’ ihtarına uymayan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın cenaze namazını emekli imam olan babası İlyas Ceylan kıldırdı. Acılı baba, helallik istedikten sonra oğlunun tabutuna sarılarak ağladı. Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde önceki gün saat 23.00 sıralarında kontrol noktasında denetim yapan polis ekipleri, K.E.T. yönetimindeki 61 ABU 585 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan K.E.T. aracıyla polis memuru Yusuf Ceylan’a çarparak kaçtı. Yaralanan Ceylan, çağırılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı.





Hastanede tedaviye alınan polis memuru Yusuf Ceylan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Bir süre sonra otomobilini bırakıp yaya olarak kaçmaya çalışan K.E.T. ile arkadaşı M.A. polis tarafından yakalandı. Ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edilen K.E.T. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. K.E.T. ile yanındaki arkadaşı M.A. sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden K.E.T. ‘Görevi başındaki memuru kasten öldürmek’ suçundan tutuklandı, arkadaşı ise serbest bırakıldı. Bu arada, K.E.T.’nin polisi memuruna çarptığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …