Cumartesi , 20 Nisan 2024

Sari Kodla Uyari Geldi





ANKARA BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK’ UYARISI
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan da hava durumu ile ilgili uyarı geldi. Yapılan uyarıda vatandaşlar yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı ve vatandaşların tedbirli olması istendi. Belediye, tüm birimleriyle teyakkuz halinde olduğunun da altını çizdi.





Ankara ve İç Anadolu: Bölge genelinin parçalı bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak çevrelerinin, öğle saatlerinden itibaren de Ankara ve Çankırı çevrelerinin aralıklı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Ankara il merkezi ile kuzey ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir.





Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın (cumartesi) öğle saatlerinden sonra Ankara il merkezi ile kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve dolu yağışı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …