Cumartesi , 20 Nisan 2024

Seçime ramak kala anket gündemde





Seçim Anket Gündem Oldu! Erdoğan Mı Kılıçdaroğlu Mu? Seçim anket gündem oldu! Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?.. Fark artıyor..
Son seçim anketleri peş peşe açıklandı: 2 firma 3 farklı seçim anketinde Cumhurbaşkanı ve partilerin oy oranı ortaya çıktı









14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az bir zaman kala anket şirketleri son seçim anketi sonuçlarını ve kamuoyu yoklamalarındaki eğilimleri bir bir yayınlamaya başladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile HDP’nin kapısına giderek PKK onayını alan Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçmesi beklenen, Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın da aday olduğu seçimlerle ilgili son anket çalışmaları ilk turda neticeye işaret ederken partilerin oy oranları da şekillenmeye başladı. İşte dün gece ve bugün itibarıyla 2 farklı firma tarafından açıklanan 3 farklı anket sonucu.





Son dakika son seçim anketi haberleri: 2023 seçimlerine giderken 14 Mayıs’a bir aydan daha az zaman kaldı. Son 4 haftanın içerisine girilen seçim maratonunda Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın oy oranları seçim anketleriyle ortaya çıktı. Son 24 saat içerisinde 2 farklı firmanın 3 farklı anket sonucu açıklandı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı seçimleri ilk turda bitiyor. Olur da ikinci tura kalırsa da birinci aday bu kez farkı açarak seçimleri kazanıyor. Ayrıca partilerin oy oranları da anketlere yansıdır. “Bugün seçim olsa kime ve hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna karşı vatandaşlar birinci yaptığı partiyi açık ara zirveye oturttu.
İşte Areda ve Metropoll’ün açıkladığı son seçim anketi sonuçları…

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …