Perşembe , 28 Mart 2024

Şehit Astsubay Esma Çevik’in babası Hüseyin Akgül: ‘Benim için bayram öncesi bayram oldu’


“Askerimi, polisimi şehit ve gazi eden insan has düşmanımdır”





Teröristlerin etkisiz hale getirilmelerinden dolayı gurur duyduğunu ifade eden Akgül, “Devletimizden Allah razı olsun. Milletimiz de yardımcı oluyor. Askerimiz, polisimiz gece gündüz bizlerin huzuru için mücadele ediyor. Bizler de vatandaş olarak yardımcı olmak zorundayız. Böyle konularda yardımcı olmayan onlarla aynı sıfattadır. Onlar da benim için haindir. Her kim olursa olsun, devlete baş kaldıran, millete hainlik eden, askerimi, polisimi şehit ve gazi eden insan has düşmanımdır” ifadelerini kullandı.





“Teröristlerin sonu gelsin diye ben her gün dua ediyorum”
Daha önce Doğu’da bombaları döşeyen hain bir kadın teröristin yakalandığını hatırlatan Akgül, “Ramazan ayına giriyoruz. Bayrama gireceğiz. Bayrama girmeden bir bayram daha yaşamış oldum. Daha önce de bombaları döşeyen hain bir kadın yakalanmıştı. İlgisi olup olmadığını bilmiyorum. Bayramın dördüncü günü yakalandı. Bu bana öyle bir mutluluk oldu ki şehitlikten geldiğimde öğrendim. Teröristlerin sonu gelsin diye ben her gün dua ediyorum. Benim kızımı şehit eden kişiler ‘İnşallah yakalanır, hesabını verir bu devlete’ dedim. Bayramın dördüncü günü de yakalandı. Bu da çifte bayram oldu. Şu esnadaki ‘Eren-5′ operasyonu da bütün şehitlerimizin ailesi için onur verici. Bu devlet kanını yerde bırakmaz” diye konuştu.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …