Perşembe , 28 Mart 2024

Şehit Polisimize Son Görev PAYLAŞ





20 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
K-a-tl-iam gibi kaza sonucu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi ise yaralandı. Olayın gerçekleşmesinin ardından Mardin’e doğru yola çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı açıklamalarında hayatını kaybedenlerden birisinin, ol-a-y yerinde yaralılara yardım etmek isteyen bir polis memuru olduğunu açıkladı. Ayrıca olayla ilgili Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adlî tahkikat başlatıldı.





3 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ
Kazada hayatını kaybeden 20 kişiden İsa Ayebe (40), İrfan Aktaş (40) ve İbrahim Has (75), İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mahmut Demirtaş ve Kaymakam Evren Çakır’ın da katıldığı cenaze töreninden sonra Derik İlçe Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.





Ş-E-Hİ-T POLİS, 1 HAFTA ÖNCE DERİK’E TAYİN OLMUŞ
İlk kazaya müdahale sırasında ş-e-hi-t olan polis memurunun kimliği de belli oldu. Kazada hayatını kaybeden polis memuru Yahya Ergin’in 1 hafta önce Tekirdağ Şarköy’den Mardin’in Derik ilçesine tayin olduğu belirtildi. Çanakkale Ezine doğumlu olan 33 yaşındaki polis memuru Ergin’in 1 çocuk babası olduğu ve TEM Şube Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenildi. Ergin için Mardin Havalimanı’nda tören düzenlendi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …