Salı , 23 Nisan 2024

Seksenlerin yıldızıydı… Selçuk Ural’dan çok konuşulacak sözler





Hakan Ural’ı kabul etmeyip test istediğin için pişmanlık yaşadın mı?” sorusu üzerine konuşan Selçuk Ural, “Kızım için böyle bir DN-A testi istemedim çünkü annesiyle evliydim. Ben çok ça-pkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir.





“BİR GECE BİR BAYANLA OLDUM VE…”
Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra ‘çocuğum var’ diyerek çıktı. Kadın, Hakan’ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben Hakan’ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene sürdü” dedi.





“HAKAN’I ASKERLİK İÇİN UYARMAMA RAĞMEN RAPOR ALDI” Hakan Ural’ın annesiyle hiç görüşmediğini söyleyen Ural, sözlerine şöyle devam etti: “Hakan’ın en kötü zamanlarında yanında oldum. Hakan’ı askerlik için uyarmama rağmen sahte rapor aldı sonra da 4 ay hapis ce-zası çıktı





. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim. En zor günlerinde yanındaydım. Hakan bir gün ‘üvey babası için rahmetli babamı kaybettim’ dediğinde çıktığı kanalı arayarak soy ismimin kaldırılmasını istedim. O dönem bir programa ba-ğlanıp Hakan erkekse benim soyadımı kullanmasın dedim. 19 yaşında baba oldum, hatalarım oldu. Hakan’ın hep yanında oldum, benim evimde kaldı ve ben onu ha-pisteyken hep ziyaret ettim. Konular kapandıktan sonra Hakan’ın annesi ve-fat etti.





”C-NAZ-EYE GİDEMEDİĞİM İÇİN HAKAN BANA KÜSTÜ”
Ben geç uyanan bir insanım. Öğlen kalktığımda annesinin ö-ld-üğünü öğrendim. İkindi namazına c-naz-esi vardı ben gidemediğim için Hakan bana küstü. Ben o c-nazeye niye gideyim? Annesiyle konuşmuyoruz zaten.”

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …