Çarşamba , 24 Nisan 2024

Semra Kaynana’nın son hali de merak konusu oldu.





BELKİ DE HEDEF BENDİM”Seçil’imle Ata’ya dünya kötülüklerini öğretmedim. Evlatlarımdan çok memnunum. Oğlumu o gün evden gönderirken içimde bir his yoktu o gün 20 liramız vardı. Onlar beni çağırmıştı. ‘Oğlum benim yerime sen git’ dedim ufak bir sunuculuk işiydi. Cüzi miktarda bir para alınacaktı. Ve Ata gitti. Belki de hedef bendim. ‘Parayı buldu kötü maddi kullandı gitti’ denilecekti ama bizim yaşantımızda böyle şeyler yok. Ata namazında niyazındaydı. Takdiri ilahi olacakmış.



“DOKTOR BENİ ARADIKTAN 2 SAAT SONRA OĞLUM ÖLDÜ”Oğlumun ölümünde sadece Allah’tan geldiğine inandım. Ata’ya kötü bir şey yapmak isteyen yoktu. Oğlum olağanüstü bir yaşantısı olan çocuktu. Ben çocuklarımı akşam ezanından sonra eve toplardım.Doktor bey aradı henüz ölmemişti. 2 saat sonra öldü. Hayat devam ediyor akıllı olmak lazım. Bazı yerlerde susmak şart. 2 kişi var Allah’ın adaletinden korksunlar. Allah’ın adaleti varsa siz daha bin beter olacaksınız artık benim size yaptığım iyilikler bitti.



“SİNEM BENİ ARAMADI”Sinem aramadı. Ben kimseyi üzmek istemem Sinem iyi bir kız. Hayat standartlarımız uyuşmadı. Yetişme döneminde çocuk ailenden gördüklerini lanse ediyor. Aramızda kırgınlık yok.”

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …