Salı , 23 Nisan 2024

Şen Kardeşler Olayını yapan sonunda itiraf etti. Müge Anlı dondu kaldı





Son Dakika Müge Anlı’nın gündeme taşıdığı Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin cnayetinde d.avanın seyrini değiştirecek bir itiraf geldi. Herkes kim olduğunu merak ediyordu. Aylarca devam etti. Canlı yayında i.tiraf ettiler …





Hatay’daki evlerinde 8 Ekim 2020 günü cnay.ete kurban giden Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin so.ruşturmasında sıcak bir gelişme yaşandı. Aydınlatılması için Müge Anlı’nın gündeme taşıdığı çifte cnaye-tte, kardeşlere ait 5 cep telefonunun kayıp olduğu ortaya çıkmıştı.

J.ANDARMA 5 TELEFONUN PEŞİNE DÜŞTÜ





Yayında paylaşılan bilgilere göre, Hatay İl J.andarma Ko.mutanlığı’na bağlı JA.SAT ti.mleri, bu kayıp 5 telefonun peşine düştü. Telefonların alım-satım işleriyle ilgisi bulunan M.M. ve S.S. isimli şahıslara ulaşıldı. Hatay Jandarma Komutanlığına götürülen S.S, ifade işlemleri sırasında şok edici bir itirafta bulundu. Müge Anlı, gelen itirafı canlı yayında, “Cnay-etin işlendiği gece S.S, M.M. ve ismini bilmediği bir arkadaşı Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin evine gitmiş. İfadesine göre S.S, kapıda gözcülük yapmış. M.M. ve arkadaşı içeri girmiş. Çıktıklarında; ‘sadece kafalarına vurduk’ demişler. İlk gelen bilgilere göre S.S, bu itirafı yaparken; M.M, tüm anlatılanları reddetti” diyerek açıkladı.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …