Perşembe , 25 Nisan 2024

Sene 2009, aşık olarak evlenmiştir çok mutlu bir evliliği vardır.





Benim büyük bir Rabbim, küçük bir derdim var yazan bir kağıt astırır. Her gün bu kağıda bakar. Aylarca kaldığı hastaneden k-anseri yenerek çıkar. Hastalığı sebebi ile çalışamaması, yaptığı masraflar yüzünden bir hayli borçlanmıştır. Müziğe geri döner ve borçlarını ödemeye başlar.





Fakat a-cı bir sürpriz onu bekliyordur. Çok sevdiği eşinin kendini aldattığını öğrenir. Karısından boşanır. Bu i-haneti bir türlü kabullenemez ve içine kapanır. Hastalığı tekrar nükseder. Bu sefer tedavi işe yaramaz. Dönem dönem 2014 yılına kadar tedavisi devam eder . Beş yıl süren mücadelenin ardından 46 yaşında k-ansere yenik düşerek h-ayatını k-aybeder. Ö-lmeden önce bir rüya görerek ö-leceğini anlar. Göğebakan rüyayı gördükten sonra hemşehrisi ünlü rüya yorumcusu Mehmet Emin Kırgil’in yanına giderek Hz Şehit Kafer türbesini ziyaret eder ve rüyasını anlatır.





BEMBEYAZ KANATLARI OLAN BİR KUŞ… Göğebakan ziyaret sırasında Kırgil’e bir beyaz kuşun kendisini aldığını söyleyerek, “Beyaz bembayaz kanatları olan bir kuş aldı götürdü beni. Pencereden aldı beni, ben de ayaklarından tuttum, kanat çırparak götürdü beni. Binaların arasından geçtik. Sağlı sollu şekiller yazılar vardı eski yazıydı.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …