Perşembe , 28 Mart 2024

Serdar Ortaç’tan şaşırtan kürtaj açıklaması: ‘Kaç tane olacaktı…’





“ÇOCUĞUM OLACAKTI AMA HEP KÜRTAJ OLDULAR” Uçankuş’ta yer alan habere göre, Uzun yıllardır baba olmak istediğini söyleyen Serdar Ortaç, bir muhabirin “Bir kez daha aşık olursanız baba olmayı düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine “Kaç tane olacaktı hep kürtaj oldular, kaç tane… Yazık…”





itirafında bulundu. Ortaç, “Peki bu kürtajı tercih edenler arasında bizim tanıdığımız isimler de var mı?” sorusuna ise “Var. Kaç tane oldu. İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı bir şey diyemiyorum” cevabını verdi. Gonca Vuslateri’den sert tepki Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Serdar Ortaç’ın bu açıklamalarına tepki gösterdi. Vuslateri iki ayrı tweet attı..





İlk tweet’inde “Bu nasıl leşlik” diyen Vuslateri ikinci tweet’inde ise “Yalnızca erkekler cevabını versin bu açıklamanın. Türkiye’de doğru düzgün erkek de çok çünkü. Nasıl talihsiz bir açıklama. Hala çatal fırlatabileceğini sanıyor..” diye yazdı.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …