Salı , 16 Nisan 2024

SEVENLERİ GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU






Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar’da sevilen karakterlerden Hüsnü Çoban’dan kötü haber geldi. Bir çok kez kaza geçiren Hüsnü Çoban bu sefer hayranlarını çok üzdü.




Haziran ayında sezon finali yapacak olan Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Hüsnü Çoban şoku yaşandı. Hüsnü, yorgunluklarının ve burnundan gelen kanların sebebini anlayamaz. Ekibe yıllarca doktor olarak hizmet etmiş olan şahsa derdini anlatır. Kapsamlı bir kontrolden geçmek istediğini söyler. KAN TAHLİLİ YAPILDI, DURUM CİDDİ Ses kısıklığının da olduğunu söylemesi hocayı endişelendirir. Hoca onu tanıdığı bir hekime gdolayır. Kan tahlillerinde sorunlı bulgular elde edilir. Boynundaki kitle ise, hastalığının ne kadar ciddi olduğuna işarettir.
TEK DERDİ AİLESİ Doktor, tiroid bezlerinden biyopsi ile parça alınmasına karar verir. Sonuçlar Hüsnü’yü yıkar. Hüsnü, tiroid kanserine yakalanmıştır. Şimdi bu hastalığı ailesine nasıl anlatacağını düşünür. Ölme olasılıki karşısında çocuklarını yalnız bırakacağını düşünerek büyük üzüntü yaşar. Bu sırada ailesi ona sürpriz bir doğum günü partisi düzenlemiştir. Hüsnü, en mutlu olacağı günde aldığı bu kötü haber sonrasında ne yapacağını düşünür.

Sonraki Haber

Emekliler dikkat! Yargıtay’dan önemli karar

Emekliler dikkat! Yargıtay’dan önemli karar Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi …