Cuma , 19 Nisan 2024

Sever, yaşadığı zor günleri anlatırken gözyaşlarına boğuldu…





‘ÇOCUKLARI BOĞA BURCU YAPACAĞIM’
* Doktor ‘Seray hastaneye gelsin, sakın bir şey yemesin’ diyor. ben ‘Hayır çocukları Boğa Burcu yapacağım, yarın gideceğim hastaneye’ diyorum.
* İçeride 20-25 kişi vardı. En büyük ameliyathanedeydik. Önce ‘Buradan sağ salim çıkarsam çocuklarımla bir adak adayayım’ dedim. Sonra ‘Tamamen tesimiyetteyim, gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına…’ diye düşündüm.





‘İNANCINIZI YİTİRMEYİN’
* Bana ‘çocuğun olmaz’ demediler ama söyledikleri arkadaşlarım var. Ben sekiz kere denedim. 40 yaşındaki insana da bunu söylüyorlar. Kimse umudunu kaybetmesin. Yeter ki doğru insanlar olsun.





* İnancımı yitirebilirdim. Annem 48 yaşında doğal hamile kalmış. Ona çok inanıyordum. Ben de 48 yaşında hamile kaldım.

‘BİR DAİRE PARASINDAN FAZLA HARCADIM’
* O süreçte manevi olarak yıpranıyorsun, maddi olarak da öyle böyle değil… Bu iş ticarete dönmüş. Tüp bebek tedavisi için bir daire parasından çok daha fazlasını harcadım.





* En üzüntülü anlarımda çocuklar karnımda daha çok hareketlendiler. Babamı hastaneye yatırdığım gün çocuklar ilk tekmelerini attılar.

‘EL SALLADIK VE BABAM GİTTİ’
* Biz çıkmaya hazırlanıyorduk, babam entübe oldu. Hiçbir şey anlamadık. Babamı maskeli haliyle gördüm. El salladık. ‘Babacığım bekliyoruz’ dedim. Gitti.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …