Cuma , 19 Nisan 2024

SİBEL CAN’DAN K-ÖTÜ HABER GELDİ…MAALESEF.





SİBEL CAN’IN MÜZİK KARİYERİ Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkmaya başlayan Sibel Can’ı Nükhet Duru Fahrettin Arslan’a tavsiye etti ve başarılı sanatçı böylece Maksim Gazinosu’nda sahne almaya başladı. Fakat Sibel Can’ın yaşının küçük olması nedeniyle ceza alan gazinonun kapatılmasından sonra Fahrettin Arslan’nın yardımlarıyla mahkemede yaşı 6 yaş büyülttürüldü.





Bu sayede Maksim Gazinosu’nun oryantal dansçısı olan Sibel Can, üç yıl boyunca burada dans etti. Anı zamanda Maksim gazinosunda Muazzez Abacı, Neşe Karaböcek ve Emel Sayın gibi ünlü isimlerin alt kadrosunda çalışma imkanı buldu ve assolistliğe yükseldiğinde henüz 17 yaşında idi. Ünlü şarkıcı, 1987 yılında ilk albümü olan ”Günah Bize”yi Kervan Plak’tan çıkarttı ve bu albümde Orhan Gencebay kendisine çok destek oldu. Bu albüm sanatçının ilk albümü olmasına rağmen, kısa zamanda satış rekorları kırmayı başardı. Giderek tanınmaya başlayan ünlü isim, 1988 yılında o dönemin en popüler isimlerinden biri olan Hakan Ural ile Zerrin Özer’in evinde gizlice evlendi ve bu evliliğinden Engincan ve Melisa adından iki çocuğu oldu.





Kariyer adımlarını hızla atmaya devam eden Sibel Can, neredeyse her yıl bir albüm çıkarmaya devam etti ve 1995 yılında Raks Müzik’e transfer oldu. Bu transferin ardından büyük bir yükselişe geçen sanatçı, 1995 yılında yayınlanan ”Şarkılarda Senden Yana” albümünde tarzını değiştirerek dikkatleri üzerine çekti. Albümdeki ”Deli Yüreğim”, ”Dedikodu” gibi parçalar Can’ın önceki albümlerinden daha fazla ses getirdi.





1997 yılında ise, Serdar Ortaç’ın bestelediği ”Padişah”lı albüm yayınlandı ve Sibel Can bu şarkı ile birlikte Türkiye’nin en çok konuştuğu isim haline geldi. SİBEL CAN’IN SEVGİLİSİ KİMDİR? Bir dönem Buket Aydın ile aşk yaşadığı bilinen Emir Sarıgül kısa zaman önce şarkıcı Sibel Can ile anılmaya başlamıştı. İkilinin tekne tatilinde oldukları görüntüler ortaya çıktıktan sonra Sarıgül ilişkiyi yalanladığı bir açıklama yapmıştı.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …