Perşembe , 28 Mart 2024

Sibel Can’dan kötü haber..







SON DAKİKA: Sibel Can’dan KÖTÜ HABER Geldi!! İŞTE İLK BİLGİLER.. :==>> Çocukluk arkadaşının ö-l-ü-m haberiyle büyük üzüntü yaşayan Sibel Can, sosyal medya hesabından arkadaşının fotoğrafını paylaştı ve altına şu mesajı yazdı…





Sayar benim çocukluk arkadaşım. Onu kay-be-ttim. Genç yaşta hastalandı ve Hakkın ra-hmetine kavuştu. Ailesine Allah büyük sabır versin. Güzel kalpli prenses Sayar, nur içinde yat canım benim”diyerek üzüntüsünü dile getirdi.“Sayar benim çocukluk arkadaşım.





Onu kay-bet-tim. “Sayar Genç yaşta hastalandı ve Hakkın ra-hmetine kavuştu. Ailesine Allah büyük sabır versin. Güzel kalpli prenses Sayar, nur içinde yat canım benim” SİBEL CAN KİMDİR ? 1 Ağustos 1970‘de, Engin Cangüre ve Emine Gül Sezer Cangüre’nin ilk çocuğu olarak Fatih, Karagümrük’te dünyaya geldi.





İlkokul mezunu olan Sibel Can’ın annesi Bursa Mudanyalı, babası Yugoslav göçmenidir. Gerçek adı Sibel Cangüre olan sanatçının babası Engin Bey birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısıydı. Sibel Can’nın müzikle tanışması küçük yaşlarda oldu. Henüz 13 yaşındayken, babasının kemanı eşliğinde önce Viyana daha sonra da Almanya, Hollanda ve İsrail’de şarkı söyleyip dansetti. Türkiye’ye döndü. Yaşı gizlenerek Halikarnas Gazinosu’nda işe başladı.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …