Perşembe , 28 Mart 2024

Sinan Oğan Erdoğan’ı bu şartla desteklemeyi kabul etmiş! Ba’kın hangi şart sunmuş..





SİNAN OĞAN ne karar verdi – Son dakika gelişmesi… ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan 28 Mayıs’taki ikinci tur kararına ilişkin tutumunu açıkladı. Sinan Oğan kararı detayları…





Sinan Oğan son dakika gelişmesi… 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda aldığı %5.17’lik oyla dikkatleri üzerine çeken Dr. Sinan Oğan, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanı seçimi için kararını Ankara’da bir otelde düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
Konuşmasına 14 Mayıs’ta kendisine oy verenlere teşekkür ederek başlayan Sinan Oğan 28 Mayıs ikinci tur cumhurbaşkanı seçimi için ‘Plana sadık kal’ mesajını yineledi.





SON DAKİKA: SİNAN OĞAN İKİNCİ TUR İÇİN NE KARAR VERDİ?
Sinan Oğan’ın ikinci tur seçimi için ne karar vereceği merak edilirken açıklama geldi. Sinan Oğan, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında geçecek ikinci tur seçiminde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini ve kendisine oy verenleri de Erdoğan’ı desteklemeye davet etti.

Sinan Oğan son dakika açıklamaları şöyle:
Hepimizin bildiği üzere 14 Mayısta yapılan seçim öngördüğümüz üzere ikinci tura kalmıştır. 5.2 oy alarak seçim üzerinde etkili bir rol altık. Ata ittifakların bileşenlerine, parti yöneticilerine, seçmen tabanına teşekkür ederim.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …