Perşembe , 25 Nisan 2024

Sinan Oğan’dan çok konuşulacak çıkış, yer alacağı ittifakı az önce belli etti ilk ip ucu geldi…





“KILIÇDAROĞLU VE ERDOĞAN SEÇMENİNİN İKİNCİ TERCİHİ OĞAN’DIR”
Türkiye’nin her yerinden oy aldık ve Türkiye’nin güvenini aldığımızı gördük. Türkiye’nin güvenliğindan sorumlu insanlar bize güveniyor. Hiç oy almadığımız yer yok, bu bizim siyasette kalıcı, oturmuş bir taban ve geleceğe dönük hamleler yapabileceğimizi gösteriyor. Türk siyasetinde bir değişim gelecek, bunu görüyorum. Kılıçdaroğlu ve Erdoğan seçmeninin ikinci tercihi Oğan’dır.





“MİLLET İTTİFAKI’NIN KAZANMASI SADECE BİZE BAĞLI DEĞİL”
‘Ben nereye dersem seçmen oraya gider’ diye bir tavrım yok, bu seçmene hakarettir. Biz aldığımız kararı tabanımızla ortak alıyoruz. Dolayısıyla o karar tabanın ortak kararı olacağı için o kütlenin ana ekseni bizim olduğum yerde olur. Yüzde 100’ü olur mu, olmaz. Millet İttifakı’nın kazanması sadece bize bağlı değil. Sandığa gitmeyenleri, sandığa götürmesi lazım. Sandığa sahip çıkması lazım. Bizim gitmemiz sandığa gitmeyenleri ateşler. Cumhur İttifakı’na gitmemiz mutlak çoğunluğu getirir ve güçlü hükümeti getirir.





“ERZİNCAN’DA MUSTAFA SARIGÜL KAZANDI, CHP DEĞİL”
Ben meclis çoğunluğunu Millet İttifakı ve HDP’nin alacağı kanaatindeydim. Millet İttifakı o kadar kötü liste yaptı ki… Cumhurbaşkanlığı seçimi aday, parlamentoda seçimi adaylar alır. Kazanan aday koyduğunuzda kazanıyor. Erzincan’da Mustafa Sarıgül kazandı, CHP değil.





“2-3 SENE İÇİNDE YENİ SEÇİM OLUR”
Bizim planımız Türkiye’yi istikrarlı bir hükümete kavuşturmak. Sistemin dışında kalmayı tercih edersek o zaman çok güçlü bir hükümet çıkacağını öngörmüyoruz. Kim seçilirse seçilsin 2-3 sene içinde yeni seçim olacağını öngörüyoruz.” Kaynak: Haberler com

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …