Cuma , 29 Mart 2024

Sırt çantasına kamera sakladı nereyee gittiğini görünce.





Kısa sürede Emma korktuğu cevabı aldı. Kızı Kim birkaç haftadır okul otobüsüne binmemişti. Öğretmenine, annesinin onu daha sonra gelip alacağını söyleyip duruyordu. Ancak Emma durumun böyle olmadığını hemen doğruladı. Küçük kızın her gün otobüsün kalkışından hemen sonra okul bahçesinde gözden kaybolduğunu söyledi öğretmeni. Bu sırada öğretmen de endişelenmişti. Kim her gün nereye kayboluyordu?





Öğretmeni de annesi de inatçı küçük kızdan bir cevap alamayacaklarını biliyorlardı. Onun her gün nereye gittiğini öğrenmek için bir şeyler yapılması gerekiyordu. Ve en önemlisi neden bu konuda bu kadar gizemli davranıyordu? İkisi de bunun özel hayatının ihlali olduğunu biliyordu ama çocuğunuzun güvenliğinden endişe ettiğinizde onu korumak için her şeyi yaparsınız. Bu yüzden Emma küçük bir kamera satın alıp sabah erkenden kızının çantasına sakladı. Ve o gün okul zili çaldığında… Emma ekranın başında hazır bir şekilde oturuyordu. Casusluk başlasın!





Kısa bir süre sonra Kim’in otobüsle gitmediği anlaşıldı. Öğretmeni, Emma’ya otobüsün yaklaşık beş dakika önce kalktığını söyledi. Ama kameranın navigasyon simgesi hâlâ okul bahçesini gösteriyordu. Öğretmen de bunun farkındaydı. Sınıfın camından Kim’in hâlâ okul bahçesinde beklediğini görebiliyordu. Oyun alanında kimse yoktu ama Kim hâlâ orada tek başına duruyordu, etrafına bakıyordu, sanki birini arıyormuş gibi. Peki ya kimi bekliyordu?





Okul zili 30 dakika önce çalmıştı ama Kim hâlâ orada duruyordu. Bir adım bile kıpırdamamıştı ama kısa süre sonra bir şey oldu. Kızın öğretmeni, uzaktan birinin yaklaştığını ve Kim’in de hevesle tepki verdiğini gördü. Üzerinde kırmızı çizgili bir bluz ve siyah bir etek olan uzun boylu bir kadındı bu. Bu kadını daha önce okulda hiç görmemişti ama görünüşe göre Kim onu iyi tanıyordu. Birbirlerine doğru yürüdüler ve Kim onun elini tuttu. Emma’nın telefonu çaldı ve öğretmen onun navigasyonda gördüklerini doğruladı. Kim ve bu yabancı kadın hareket halindelerdi ve birlikte okul bahçesinden çıkıyorlardı.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …