Perşembe , 18 Nisan 2024

Siteye erişilemiyor, ödemeler yapılmıyor!





Değişen oranlarda haftalık kazanç vaat eden ‘Ava Premium’ isimli yazılım şirketi yöneticilerinin ‘Oyun ve uygulama geliştiriyoruz’ diyerek yatırımcılardan topladığı paralarla kayıplara karıştığı iddia edildi. Çok sayıda kişi savcılığa giderek, suç duyurusunda bulundu.





Ava Premium Ltd. Şti. isimli yazılım şirketinin, ‘Oyun ve uygulama geliştiriyoruz’ diyerek yatırımcılardan topladığı paralarla kayıplara karıştığı öne sürüldü. Şirket yetkililerinin milyonlarca lira ile kayıplara karıştığı iddia edildi. İstanbul Şişli’de ofisleri bulunan şirketin internet sitesine, yatırımcılar 12 Mart itibariyle ulaşamadı.





Siteye girenler, yazılımsal sıkıntılar nedeniyle siteye erişilemediğine dair bir sayfa ile karşılaştı. İnternet sitesinin müşteri temsilcilerine telefon ile ulaşan kullanıcılar, ‘Yakın zamanda sorun hallolacak’ yanıtını aldı. 12 Mart’tan beri siteye erişim sağlayamayan çok sayıda yatırımcı, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.





“İNTERNET ORTAMI KAPATILDI” Ava Premium isimli sanal platform üzerinden yatırımlar yapılarak yatırımcılara haftalık faiz oranlarıyla belirli yatırımların değerlendirilme vaadi verildiğini belirten Avukat Hazal Arıcı, “Müvekkilim de aynı bu şekilde diğer mağdurlar gibi yatırımlarını yapmıştı. Başlarda düzenli olarak ödemeler sağlanmış olmasına rağmen, ondan sonrasında bir gün içerisinde internet ortamı kapatılarak bir sistemde uyarı verilmişti” dedi.




Sonraki Haber

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını Hakkari’de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve …