Cuma , 19 Nisan 2024

Siz Hangi Ağaçsınız?






Farklı farklı ağaçlara özellikler tayin edilmiş ve bu ağaçlar aylara göre düzenlenmiş. Haydi bakın bakalım sizin doğum tarihinizde yazan ağaçlar ile karakterinizde ki özellikler benziyor mu? Sonuçları yorumlarda yazabilirsiniz.

23 Aralık – 1 Ocak – Elma ağacı, 1 Ocak – 11 Ocak – Köknar ağacı, 12 Ocak – 24 Ocak – Karaağaç, 25 Ocak – 3 Şubat – Selvi ağacı, 4 Şubat – 8 Şubat – Kavak ağacı, 9 Şubat – 18 Şubat – Sedir ağacı

19 Şubat – 28 Şubat – Çam ağacı, 1 Mart – 10 Mart – Söğüt ağacı,11 Mart – 20 Mart – Ihlamur ağacı, 21 Mart – Meşe ağacı, 22 Mart – 31 Mart – Fındık ağacı, 1 Nisan – 10 Nisan – Üvez ağacı, 11 Nisan – 20 Nisan – Çınar ağacı

21 Nisan – 30 Nisan – Ceviz ağacı, 1 Mayıs – 14 Mayıs – Kavak ağacı, 15 Mayıs – 24 Mayıs – Kestane ağacı, 25 Mayıs – 3 Haziran – Dişbudak ağacı, 4 Haziran – 13 Haziran – Gürgen ağacı, 14 Haziran – 23 Haziran – İncir ağacı

24 Haziran – Huş ağacı, 25 Haziran – 4 Temmuz – Elma ağacı, 5 Temmuz – 14 Temmuz – Köknar ağacı, 15 Temmuz – 25 Temmuz – Karaağaç, 26 Temmuz – 4 Ağustos – Selvi ağacı, 5 Ağustos – 13 Ağustos – Kavak ağacı, 14 Ağustos – 23 Ağustos – Sedir ağacı

24 Ağustos – 2 Eylül – Çam ağacı, 3 Eylül – 12 Eylül – Söğüt ağacı, 13 Eylül – 22 Eylül – Ihlamur ağacı, 23 Eylül – Zeytin ağacı, 24 Eylül – 3 Ekim – Fındık ağacı, 4 Ekim – 13 Ekim arası – Üvez ağacı, 14 Ekim – 23 Ekim – Çınar ağacı

24 Ekim – 11 Kasım – Ceviz ağacı, 12 Kasım – 21 Kasım – Kestane ağacı, 22 Kasım – 1 Aralık – Dişbudak ağacı, 2 Aralık – 11 Aralık – Gürgen ağacı, 12 Aralık – 22 Aralık – İncir ağacı, 22 Aralık – Kayın ağacı

Elma ağacı (Sevgi)
Sessiz ve sakindir, biraz da utangaç ama duruşu cezbedici ve güzeldir. Gülüşleri etkileyicidir, macerayı da çok sever. Elma ağacı sevmeyi ve sevilmeyi hayatının en önemli noktasına yerleştirmiştir. Eşine her zaman sadıktır ve sadakate çok önem verir. Çocuklarına da çok düşkündür.

Dişbudak ağacı (Hırs)
Hayata hırs ve azimle tutunur, fazla aşırıya gitmemelidir. Dişbudak ağacı bazen ölçüyü kaçırabilmektedir. Her zaman hayat doludur. Eleştirilere fazla önem vermez, dostları tarafından güvenilen kişidir ve ilgiye ihtiyaç duyar.

Kayın ağacı (Üretken)
Liderliği ile öne çıkar, çok iyi bir kariyer ve hayat için plan yapar. gereksiz risklerden uzak durur ve garanticidir. Kendine iyi bakar, sağlıklı beslenme ve spor konularında yetkindir. Çalışmayı ve üretmeyi sever.

Huş ağacı (İlham)
Hayatındaki herkese adeta ışık saçan, sevinç dolu bir ağaçtır. Dost canlısıdır, alçak gönüllüdür, dürüsttür ve abartıyı sevmez. Sakinliği ve doğallığı tercih eder. Yeni şeyleri çok sever. Hırslardan uzak ve rahat yaşamayı sever.




Sedir ağacı (Güven)
Hediye almayı ve vermeyi çok sever. Uyumlu ve uysaldır fakat utangaç değildir. Kedine diğerlerinden biraz farklı bakar. Özel olduğuna inanır. Çok iyi bir konuşmacıdır. Kafasına taktığı şeyleri iyi organize eder ve etrafındakileri etkiler. İyi ve olumlu düşünmeyi sever. Hızlı karar verebilir.

Kestane ağacı (Dürüstlük)
Etkileyici bir yönü vardır. Adalet duygusu çok gelişmiştir. Plan yapmayı çok sever. Adeta diplomat olarak doğmuştur. Çevresindeki diğer insanların duygularına karşı çok duyarlıdır. Çalışkan ve lider konumdadır. Aile kurmayı seven bir yapısı olan kestane ağacı grubu, sevdiklerine karşı sadıktır.

Selvi ağacı (Sadakat)
Hayata karşı güçlü ve sağlam bir duruşu vardır. Ona sunulan şeyleri kabul eder fakat daha iyisi ve güzeli için çalışmaktan vazgeçmez. Mücadeleci bir ruha sahiptir. Maddi olarak da birine bağlı yaşamaktan pek hoşlanmaz. Sevgiyi her zaman diğer şeylerden üstün tutar. Sevdiğine tutkuyla bağlıdır. Zaman zaman dikkatsiz ve tez canlı davranabilir ama bilgi sahibi olmak onun en sevdiği şeydir.

Karaağaç (Asalet)
Estetik ve görüntüye önem verir, bunların iyi olmasından hoşlanır. Sevdiklerini çok sever fakat hatalarına karşı katıdır. Hayatına birçok kural ekler fakat bunlara pek uyamaz. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever ve eli çok açıktır. Espri anlayışı oldukça gelişmiş ve pratik zekalıdır.

İncir ağacı (Duyarlılık)
Azimli ve kararlı bir kişiliktir. Dürüst, bağımsız olmayı seven ve aynı zamanda sadık bir karakteri vardır. Tartışmaktan nefret eder. Zıtlıklardan hoşlanmaz. Dost canlısıdır ve çocuklara bayılır. Hayvanları da aynı oranda sever. Aslında sosyal bir kelebektir diyebiliriz. Espri yönü gelişmiştir ve uzun çalışma seanslarının ardından tembellik yapmaya bayılır.

Fındık ağacı (Sıra dışılık)
Espri yeteneği gelişmiştir. İsteklerinde ısrarcı davranır ama bir o kadar da anlayışlıdır. Sosyal ve toplumsal olaylar karşısında çok duyarlıdır. Bu konularda aktif olarak görev alır. Mükemmelliyetçi yapısı vardır ve dürüsttür.

Gürgen ağacı (Zevk)
Hayatını mümkün olduğu kadar kolaylaştırmayı sever. Zevklidir. Görsel ve tat algısı gelişmiştir. Karşısındaki kişiden nezaket bekler. Duygusal olarak iletişim ve bağ ister. Sıra dışı olarak her şeye ayrı sevgiyle bağlı olan bir ağaçtır. Duygu ve düşüncelerinden hiçbir zaman tam emin olamaz. Vicdan sahibidir ama çevresindeki insanlara hiçbir zaman tam güvenle bakamaz.

Ihlamur ağacı (Şüphe)
Zeki ve çalışkandır. Hayattaki kötü durumları iyiye döndürme konusunda çok başarılıdır. Kavgadan ve stresten nefret eder. Uzak tatillere bayılır. Özveride bulunmayı sever. Ailesi ve arkadaşları için birşeyler yapmayı sever. Çok yetenekleri vardır fakat hepsini kullanmak için zaman bulamaz. Liderlik vasıflarına sahiptir. Zaman zaman da kıskanç olabilir.

Çınar ağacı (Sıradışı)
Herkesten farklı olarak görür kendini, sıradanlıktan hiç hoşlanmaz. Herkesten farklı olmaya bayılır. Hayal gücü geniş ve orijinal karakterdedir. Hırslı, biraz çekingen, kendine güvenen ve sürekli yeni hedeflere koşan bir yapıdadır. Yeni deneyimlere açıktır. Zaman zaman sinirli olabilir ama hayatı sever. Etkileyici olmak başlıca görevidir.

Meşe ağacı (Cesaret)
Doğa dostudur. Cesur, güçlü ve biraz da sağlamyüreklidir. Bağımsız olmayı sever. Duyarlıdır. Değişime çok açık değildir. Ayakları her zaman yere bassın ister. Kontrollüdür.

Zeytin ağacı ( Bilgelik)
Güneşi çok sever. Sıcakkanlılık ve nezaket olmazsa olmazıdır. Dengeli kişiliği her zaman örnektir. Agresif davranışlardan sakınır, sakin ve duyarlı bir yapıya sahiptir. Şiddeti hiç sevmez. Kıskançlık yapmak da adeti değildir. Daha sofistike bir kişilik yapısı vardır.

Çam ağacı (Barışçı)
Uyumlu kişiliğiyle çevresindekileri etkiler. Barışın ve iyi niyetin sembolüdür. Etrafındakilere yardım etmeyi sever. Şiir yazmaktan çok hoşlanır. Aşık olduğunda acı çeker. Başkaları tarafından korunmaktan çok hoşlanır. Duygusallık olmazsa olmazıdır.

Kavak ağacı (Kararsızlık)
Giyimine ve bakımına çok dikkat eder, her zaman klastır. Yetenekleri oldukça gelişmiştir. Kendine çok güvenmez ama gerektiğinde çok cesur olmayı bilir. Seçicidir. Yalnızlıktan hoşlanır. Planlama konusunda oldukça iyidir. Felsefeye düşkündür. Her durumda güvenebileceğiniz bir yapısı vardır. İnsanlarla kurduğu ilişkilerde her zaman ciddiyete önem verir. Hiç kimseyi alelade görmez, herkesi önemser.




Üvez ağacı (Duyarlılık)
Dikkat çekici ve cezbedici özellikleri vardır. Hayatı ve dinamizmi sever. Birilerine bağımlı da bağımsız da yaşayabilir. Tutkuyla sever. Artistik yönü gelişmiştir. Pek affedici değildir. Her konuda duyarlı bir karakteri vardır. İyi dosttur.

Ceviz ağacı (Tutku)
Zıtlıklarla doludur. Zaman zaman bencil ve egoist davranabilir. Merhamet yönü de çok gelişmemiştir. Geçinmek biraz zordur. Hırslarına yenik düşebilir. Beklenmeyen tepkiler de verebilir. Hayatını belli stratejiler üzerine kurar. Sevdiklerine gerçekten çok sever ve kıskanır. Uzlaşmacı yönünü geliştirmesi gerekmektedir.

Söğüt ağacı (Melankoli)
Stresten hiç hoşlanmaz. Aile hayatını sever. Hayalleri peşinde koşmayı sever. Güzel olan her şeye ilgi duyar. Estetik yönü gelişmiştir. Dürüsttür ve başkalarını güldürmekten hoşlanır. Hayat mücadelesinde asla yorulmaz. Egzotik yerler başlıca ilgi alanıdır.

Köknar ağacı (Gizem)
Stresle kolayca başa çıkabilir. Güzel olan her şeyi sever. Kıskançlık yönü vardır ve kendine yakın olan kişileri korumayı sever. Dürüsttür, kötülükle mücadele eder. Çalışkan, yetenekli ve kendinden emindir. Oldukça güvenilirdir.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …