Cuma , 29 Mart 2024

Soda Ayran Limon ile Göbek Eritme Kürü


Soda ayran limon ile yapacağınız bu kür sayesinde göbek çevresinde bulunan fazlalık yağlardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Bu kadar kısa zamanda yağlarımı nasıl yakarım diyorsanız işte sizler için hazırladığımız sodalı ayran karışımı tarifi…Göbek yağlarınızdan kurtulabilmek için bu kürü iki hafta süresince ve düzenli olarak kullanmanız lazımdır.




Soda Ayran Limon Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:, 3 yemek kaşığı (yarım yağlı olacak) yoğurt,1 şişe maden suyu, Yarım limonun suyu
Göbek Eritme Karışımı Hazırlanışı :3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine yarım limonun suyunu sıkarak ekleyiniz.Bir taraftan iyice karıştırarak diğer taraftan da yavaşça maden suyunu yoğurdun üzerine ekleyiniz.




Malzemelerin hepsini bir anda ekler ve karıştırırsanız çok fazla köpürerek taşacaktır.Uygulanışı: Hazırlamış olduğunuz karışımı sabahları kahvaltı yapmadan yaklaşık yarım saat önce ve gece uyumadan yaklaşık yarım saat önce tüketmelisiniz. Yapacağınız küre takviye olarak diyet ve spor yaparsanız göbek eritme konusunda daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır.
Düzenli olarak kullandığınızda göbek yağlarınızın eridiğini ve zayıflamanıza ne kadar faydalı olduğunu göreceksiniz. Bu kür bağırsaklarınız ve sindirim sisteminizin daha hızlı çalışmasına faydalı olacaktır.

Yorumlarınızı ve görüşlerinizi sitemize yazmayı unutmayınız.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …