Perşembe , 25 Nisan 2024

Şok Eden Fayda! Diz ve Eklemler İçin Mutlaka Kullanın!






İnanılmaz bir etkisi var! Bunu mutlaka deneyin…
Bilhassa yaş ilerledikçe meydana çıkan eklem ve diz kapaklarında oluşan ağrının pek çok sebebi bulunmaktadır.
Ancak söylediğimiz gibi ilk faktör yaşın ilerlemesidir. Tam bu noktada mutfağınızda bulunan malzemelerle yapacağınız bu merhem ağrıları oldukça hafifletecek. Denemekten zarar gelmez.
Malzemeler: 4 yemek kaşığı keten tohumu, 25 gram ayçiçek çekirdeği,2 tatlı kaşığı kuru üzüm 2 yemek kaşığı susam, 100 gram bal, Toz halindeyse 1 yemek kaşığı sığır jelatini
Bütün malzemeleri blendere atıp püre haline getirin. Cam bir kavanoza koyup buzdolabında saklayın.
Sabah bu kürden bir yemek kaşığı tüketin. İçindeki doğal madde ve bileşenler birkaç haftada tendonları ve bağları kuvvetlendirmeye başlayacaktır.
Eklemlerinde ağrı olanlar dikkat, bu ağrıları geçirmek veya hafifletmek için doğal yöntemler bulunmaktadır. Pek Bilinmeyen Bu 5 Yöntemi Deneyin!
Eklem Ağrılarına 5 Denenmiş Çözüm… Herkesin tüketmes, gereken işte o besinler
1: Her gün zencefil: Son zamanlarda Miami Üniversitesinde yapılan araştırmada, günde 2 kapsül zencefil kullanımının eklem ağrısı ve enflamasyonuna oldukça etkili olduğunu kanıtlamıştır.




2: Sabahları yeşil çay: Yeşil çayın içinde bulunan antioksidanlar artrit ve eklem ağrısı ile mücadele edip gelişmesini engellemeye yardımcı olur. Her sabah bir bardak tüketmeyi unutmayın.
3: E vitamini, E vitamininin artrite bulunan faydalarını biliyor musunuz? Günde iki kapsül kullanmanızı tavsiye ediyoruz. E vitamini kapsüllerini eczane ya da sağlıklı yaşam mağazalarından bulabilirsiniz. Ayrıca bir çok yeşil yapraklı sebze de E vitamini bulunduruyor.
4: Ağrınızı azaltıp ruh halinize iyi gelecek besinler: Taze gıdalar tüketin, özellikle de sebze ve meyve. Kuru meyveler: Badem, antepfıstığı ve buna benzer yemişler sağlıklı birer enerji deposudur
Limon suyu: Limon suyu vücudumuzun ihtiyacımız olan antioksidanları almamızı yardımcı olur ve daha etkili olması açısından sabahları tüketilmelisir. Balıkyağı: Eklem ağrılarını hafifletmeye yardımcı olduğu kanıtlanmış bir Omega 3 deposudur.
Organik elma sirkesi: Ağrıyı azaltır ve genel sağlığınız için faydalıdır. Kinoa ve Amarant: Süper besin olarak bilinen bu tahıllar hem yedikçe size faydaları olacak hem de eklem ağrısını azaltacaktır.
Okuduğunuz için Teşekkür ederiz. Fakat unutmayın ki okursanız sadece siz faydalanırsınız fakat paylaşırsanız herkes faydalanır.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …