Cuma , 19 Nisan 2024

Son ankette fark muazzam





Seçim anketleri ile Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın oy oranları belli oldu. 14 Mayıs’ta yapılacak Türkiye Genel Seçimleri için artık son düzlüğe girildi. Tarihi güne sayılı günler kala seçmenin nabzı tutuldu. 10 bini aşkın seçmene “Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?” ve “Milletvekili Genel Seçimlerinde hangi partiye oy verirsiniz?” soruları yöneltildi. Verilen yanıtlar ile ”Seçim anket sonuçlarına göre kim, hangi parti önde?” soruları cevap buldu. İşte 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim anket sonuçları 2023 son dakika güncel veriler.





Seçimlere 25 gün kadar kısa bir süre kaldı. 14 Mayıs’ta 64 milyon 113 bin 941 seçmen oy kullanacak. Geri sayım devam ederken birçok kurum tarafından yapılan anketlerle seçmenin nabzı tutuldu. Bu noktada ise milyonlarca vatandaş seçim anket sonuçları ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Özellikle Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın oy oranları merak ediliyor. İşte 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim anket sonuçları son dakika verileri…





14 Mayıs’ta yapılacak 2023 seçimlerine bir aydan daha az zaman kaldı. Son 4 haftanın içerisine girilen seçim maratonunda Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın oy oranları seçim anketleriyle ortaya çıktı.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …