Cuma , 29 Mart 2024

SON DAKİKA.. 3000 TÜRK LİRASINA YÜKSELDİ!





Emeklilere promosyon müjdesi peş peşe geldi! Bankaların emekli promosyon ücretleri de belli oldu. Milyonlarca emekli zamlı maaşları almayı beklerken bankaların emekliler için hazırladığı promosyon teklifleri ortaya çıktı. Peki, en yüksek promosyon oranlarını veren banka hangisi? Hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? Bazı bankalar emekliler için ek koşul olmadan bazıları maaş taşıma ya da ek ürün kullanma şartı ile promosyon imkanı sunuyor.İşte banka banka güncel liste…





VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan Protokol kapsamında sigortalı ve hak sahiplerine ilk bağlanan gelir/aylık ödemeleri ile emekli ikramiyelerinin ve Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında gelir/aylık alanlara promosyon ödemesi yapılmaya başlanmıştı. Halihazırda emekli maaşını bankadan alan müşteriler de 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden faydalanabilir.1.500.-TL’ye kadar maaşı olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL, 1.500 – 2.500.-TL arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL, 2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL 3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacak.





DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilerimiz 1.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU
Emeklilere şubeye gelmeden 2.200 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. 2.200 TL’ye kadar promosyon kazanma, ayda iki kere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme, bireysel internet bankacılığından ücretsiz EFT/TL havale ve şubelerde işlem sıra önceliği gibi birçok avantajdan yararlanıyor.





ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Şekerbank, emekli müşterilerine 3.000 TL’ye varan promosyon ödemesi sunuyor. Emekli müşterilerine 3.000 TL’ye varan promosyon imkanı ve avantajlar sunan Şekerbank, emekli maaşını bankaya ilk kez taşıyan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını Tamamlayan Hesap ile %0 faizle masrafsız olarak karşılıyor. Maaş aralıklarına göre 2.700 TL’ye varan promosyon imkanından yaralanabilen Şekerbank emekli maaş müşterileri, Şeker Bonus kredi kartından 3.500 TL harcama yapmaları halinde de 300 TL tutarında Bonus kazanabiliyor. Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: “Emekli müşterilerimizi tüm işlemlerde öncelikli hizmet veriyoruz. Ayrıca müşterilerimiz internet ve mobil şube aracılığıyla yapacakları tüm havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorlar. 444 0 344 numaralı Emekli Destek Hattı’mıza tüm bankacılık işlemleri için 7 gün 24 saat ulaşan emekli müşterilerimizin, sağlık sorunları bulunması ve geçerli sağlık raporunu göstermeleri halinde de maaşlarını adreslerine teslim ediyoruz” dedi.





KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYONU
Emekli maaşını bankadan alanlara 1.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılıyor.

TEB EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşını TEB’e taşıyan müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyasını başlattı. Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 2.750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Ayrıca TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.Kampanya 29.12.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterileri kapsıyor.





YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU

1 Kasım 2021 – 31 Ocak 2022 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emeklilere 2.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor. Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul yok. Bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 1.300 TL; 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 1.650 TL; 2.500 TL’nin üzerindeyse 2.000 TL nakit promosyon ödeniyor.

Sonraki Haber

Muğla ve Adana’daki depremlerin ardından Prof. Dr. Görür uyardı: Daha büyük depremler üretebilir

Muğla ve Adana’daki depremlerin ardından Prof. Dr. Görür uyardı: Daha büyük depremler üretebilir Deprem uzmanı …