Çarşamba , 24 Nisan 2024

SON DAKİKA ! AFGAN ÇOBAN KONUŞTU





Metin ve Necla Büyükşen çifti, 3 Eylül 2018 günü saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi’ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar ma/skeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen’e ait eve girdi. Şü/pheli, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen’e a/teş etti.





Evde bulunan çiftin kızları Büşra Büyükşen (24) de sa/ldırganın di/pçik da/rbesiyle ba/ygınlık geçirdi. Ö/ldü gibi davranan ve daha sonra ya/tak odasının penceresinden a/tlayıp, yoldan geçen komşularının aracına binen Büşra Büyükşen, jandarmaya giderek olayı anlattı. Eve gelen jandarma e/kipleri, Necla-Metin Büyükşen çiftinin ca/nsız bedenlerini buldu. Pencereden a/tlayınca ayağında kı/rıklar oluşan Büşra Büyükşen, Konya Numune Hastanesi’ne ka/ldırıldı.





ÇİFTİN YANLIŞLIKLA Ö/LDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI Yapılan so/rgulamada Esra Taş’ın, ö/ldürülen Büyükşen çiftinin evlerine 500 metre mesafede bulunan komşularının oğlu Hüseyin K.’nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Esra Taş’ın, Hüseyin K.’nin, ailesinin ba/skısıyla kendisinden ayrıldığını ve bu nedenle o aileye z/arar vermek istediğini, bu durumu sevgilisi Abdullah Başdemir’e anlattığı, Başdemir’in de para karşılığı 2 kişi kiralayıp, ko/rkutup, za/rar vermeleri için Hüseyin K.’nin evine gönderdiği öne sü/rüldü. Başdemir’in kiraladığı 2 kişinin kendilerine verilen adresi karıştırıp Hüseyin K.’nin ailesi yerine komşuları Büyükşen çiftini ö/ldürdükleri belirtildi. Abdullah Başdemir ve Esra Taş, ‘ka/sten ö/ldürmeye a/zmettirme’, Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen de ‘ka/sten ö/ldürmeye ya/rdım etme’ su/çlarından tu/tuklandı.





ÇOBAN, BÜYÜKŞEN ÇİFTİNİ Ö/LDÜRDÜĞÜNÜ REDDETTİ Soruşturmayı sü/rdüren jandarma ekipleri, olayın a/zmettiricisi olduğu ileri sü/rülen Abdullah Başdemir’in o dönem çiftliğinde çobanlık yapan ve daha sonra Konya’dan ayrılarak Ankara’ya giden Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek’i, 3 gün önce çobanlık yaptığı çiftlikte gö/zaltına alındı. Konya’ya getirilen Uzbek, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şü/pheli, basın mensuplarının ‘Siz mi öldürdünüz?’ sorusuna “Yanlış ağabey, Allah korusun” diye yanıt verdi.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …