Perşembe , 18 Nisan 2024

Son dakika! Ankara’da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var





Son dakika… Ankara’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi
Ankara’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.



Olay, Yenimahalle ilçesi Barıştepe Mahallesi 770´nci sokakta meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

‘YARALI KADIN KENDİ İMKANLARIYLA HASTANEYE GİTTİ’

Ankara Valiliği’nin olayla ilgili yaptığı açıklama şöyle;




“3 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 11.45 sularında, Yenimahalle İlçesi Şentepe Mahallesi’ndeki bir adresten gelen adam öldürme ve yaralama ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından, henüz kimlikleri tespit edilemeyen 18-25 yaşlarında iki şahıs ölü olarak bulunmuş, olay yerine yaklaşık 500-600 metre mesafede bir kadının da ateşli silahla yaralandığı belirlenmiştir. Kendi imkanları ile Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesine intikal ettiği anlaşılan yaralı kadının tedavisi devam etmektedir.

Yapılan ilk tespitlere göre olayın bir terör bağlantısının bulunmadığı değerlendirilmekte olup, olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalara devam etmektedir.”

Sonraki Haber

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını Hakkari’de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve …