Perşembe , 28 Mart 2024

SON DAKİKA! Belediye başkanı görevden alındı! CHP’ye büyük şok.





İHALE KARŞILIĞI DAİRE ALINDIĞI İDDİASI Soruşturma kapsamında, Başkan Öz’ün, akrabası olan Ö.E.’ye belediyeden alacaklarının tahsili karşılığında ikamet ettiği evin kira, internet faturası ve mobilya bedellerini ödettirdiği ve bir şirketten idurumaler karşılığında daire aldığı belirlendi. Hem de Bülent Öz’ün çocuklarının eğitim masraflarının belediyeden taahhüt işi alan diğer bir yüklenici yönünden karşılandığı, bir danışmanlık firmasına ödenecek ücretin bir bölümünü Öz’ün aldığı teşhis edildi.





HALE KARŞILIĞI DAİRE ALINDIĞI İDDİASI Soruşturma kapsamında, Başkan Öz’ün, akrabası olan Ö.E.’ye belediyeden alacaklarının tahsili karşılığında ikamet ettiği evin kira, internet faturası ve mobilya bedellerini ödettirdiği ve bir şirketten idurumaler karşılığında daire aldığı belirlendi. Hem de Bülent Öz’ün çocuklarının eğitim masraflarının belediyeden taahhüt işi alan diğer bir yüklenici yönünden karşılandığı, bir danışmanlık firmasına ödenecek ücretin bir bölümünü Öz’ün aldığı teşhis edildi.





CHP’DEN YAZILI AÇIKLAMA CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün görevden uzaklaştırılması dair yazılı açıklama yaptı. “HUKUKSUZ BİR KARAR” Halkın seçtiği Öz’ün, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmasının, CHP’li belediyelere karşı yürütülen hukuksuz siyasi girişimlerin yeni halkası bulunduğu belirti edilen açıklamada, “31 Mayıs 2022’de aynı tahkîkat kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanımız, ile alakalı hiçbir somut ispat üretilemediği için serbest kalmıştır.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …