Cuma , 29 Mart 2024

SON DAKİKA!: Beşik gibi sallanıyoruz!





ÇANAKKALE VE ÇEVRESİ SALLANDI Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın merkez üssünü Ege Denizi’nde Midilli Adası açıkları olarak saptadığı deprem saat 09.39’da oldu. Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine 13,92 kilometre uzaklıkta, yerin 10.75 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Çanakkale’nin yanı sıra İzmir’de de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.





ART ARDA DEPREMLER Bu sabah saatlerinde de aynı bölgede 5, 3.9 ve 4 büyüklüklerinde depremler meydana geldi. Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, Ege Denizi’nde saat 04.52’de, merkez üssü Midilli Adası olan 5 büyüklüğünde deprem kaydedildiği hatırlatıldı.OLUMSUZ BİR DURUM YOK Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Ege Denizi, Midilli Adası merkezli olarak meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili alınan ilk bilgilere göre ilimizde herhangi bir olumsuz durum olmamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …