Perşembe , 28 Mart 2024

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrasında duyurdu Erdoğan’ın 3 yeni müjdesi!





Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılan Kabine toplantısı 3 saatin ardından sona erdi. Kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçerek toplantıda ele alınan konulara ilişkin gelişmeleri açıkladı. Erdoğan hayat pahalılığına değinerek enflasyonu dizginleyecek tedbirler aldıklarını bildirdi ve ” Temmuzda yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha yükselteceğiz” dedi.





“Ülkemiz gündemindeki hususlarla ilgili yürüttüğümüz kimi hazırlıklar sonunda ortaya çıkan müjdeleri paylaşmak istiyorum” diyen Erdoğan, konut finansmanıyla ilgili hazırlanan 3 yeni paketi açıkladı. Türkiye’nin gündeminden düşmeyen sığınmacılar meselesiyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 milyon Suriyelinin geri dönüşü için yürütülen yeni projeye ilişkin ayrıntıları paylaştı. Erdoğan Suriyelilerin güvenli dönüşü için inşa edilen briket evler ve sınır dışı edilen yabancı uyruklu kişilere ilişkin rakamları duyurdu. Son olarak gençlere de bir çağrıda bulunan Erdoğan, cumartesi günü Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de katılımıyla Rize-Artvin Havalimanı’nın açılışının yapılacağı bilgisini paylaştı.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …