Cuma , 29 Mart 2024

SON DAKİKA | Dünyanın en zor kararı… Ünlü isim ailesinin onayıyla hayatını kaybetti..





Hall’un en yakın arkadaşı olan Kevin Nash ise yaptığı açıklamada Hall’in bir süredir yaşam destek ünitesine bağlı olduğunu açıkladı.





Hall geçen hafta düşmüş ve kalçasını kırmıştı. Kalça protezi ameliyatı sonrasında arka arkaya iki kalp krizi geçirmiş ve yaşam destek ünitesine alınmıştı. Yapılan ameliyatın olumsuz komplikasyonlarının ardından kurtarılma şansı kalmadığı öğrenilen Hall, ailesinin kararıyla yaşam destek ünitesinden çıkarıldı.





Scott Hall, WWE’de Razor Ramon adıyla güreşmiş ve birçok başarıya ulaşmıştı. Ayrıca The Bad Guy, The Diamond Studd, The Lone Wolf ve Last Call Scott Hall isimlerini de kullandı. Özel hareketleri ‘chokeslam’ ve ‘super belly-to-back suplex’ti.
Tam ismi Scott Oliver Hall olan başarılı güreşçi üç defa evlendi. Bunlardan ikisini Dana Lee Burgio, sonuncusunu da Jessica Hart ile yaptı. Dana Lee Burgio ile olan evliliklerinden Cody Taylor isminde bir oğlu ve Cassidy isminde bir kızı doğdu.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …