Çarşamba , 24 Nisan 2024

SON DAKIKA Enkaaz altından yeni 3 kişi çıkarıldı. Görevli ile enkaaz altındaki 2 dakikalık görüşmesi yayımlandı. Söyledikleri herkesi ağlattı. Tam 13 gün burada nasıl kalmış izleyin





Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay olmuştu. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde günlerdir arama kurtarma çalışmaları sürerken 12. güne kadar peş peşe umutları tazeleyen mucize haberleri gelmişti. 13. günde, deprem felaketinde büyük yıkımın meydana geldiği Hatay’da üç yeni mucize daha yaşandı. Yaşanan felaketten sonra devam eden arama kurtarma çalışmalarının 296. saatinde gelen mucize haberleri tüm Türkiye’yi sevindirdi.





1’İ ÇOCUK 3 KİŞİ SAĞ ÇIKARILDI
Hatay’ın merkez Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi’ndeki Kanatlı Apartmanı’nın enkazından biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde sağ çıkarıldı.





Hatay’da Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi Kanatlı apartmanında arama kurtarma çalışmaları yapan ekipler, termal kamera ve hassas dinleme cihazlarıyla yaptıkları incelemede ses tespit etti. Aralarında Kırgız arama kurtarma ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda ekip, enkazda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.




Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …