Perşembe , 25 Nisan 2024

Son dakika: Hakkari İl Emniyet Müdür yardımcısı Hasan Cevher’e silahlı saldırı! Hayatını kaybetti





AYAĞINDAN VURULARAK YAKALANDI
Saldırı düzenleyen polis memuru Nasuh Çulcu, yemekhanedeki polis memurları tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Hakkari Çevik Kuvvetten de sorumlu olan Cevher, daha önce İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Cevher, 12 Ağustos 2017’de Hakkari’ye atanmıştı.





SİLAHINA EL KOYMAK İSTEYEN POLİSLERE DE SİLAH DOĞRULTMUŞ
Gerekli işlemler yapılmak üzere silahına el konmasını istemeyen Nasuh Çulcu, bürodaki polis memurlarına silah doğrultarak hızlı bir şekilde çıkıp, Polisevi yemekhanesine giderek 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Cevher’e ateş etti.





HASTANEDE KURTARILAMADI
Sol omuz kısmından ve baş kısmından yaralanan Hasan Cevher, olay yerine çağrılan ambulansla Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şüpheli polis memuru ise sol diz kapağının alt kısmından vurularak etkisiz hale getirildi. 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Cevher kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Katil zanlısı polis memuru Nasuh Çulcu da tedavi amaçlı hastaneye kaldırıldı. Hakkari Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı olan Cevher, daha önce İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Cevher, 12 Ağustos 2017’de Hakkari’ye atanmıştı.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …