Salı , 16 Nisan 2024

Son dakika… İstanbul’daki helikopter kazasından kötü haber






Bostancı açıklarında bir helikopterin düştü. Helikopterdeki pilot İsmet Özgür ve OTOKAR yönetim kurulu üyesi Halil Ünver çevredekiler tarafından kurtarıldı. Ünver yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İstanbul Valiliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada düşen helikopterdeki İsmet Öztürk ve Halil Ünver yaralı olarak kurtarıldığını açıkladı. Helikopterin Halil İbrahim Ünver’e ait Ünver Havacılık adına kayıtlı olduğu öğrenildi. Helikopterin ilk bilgilere göre yıldırım isabet etmesi sonucu düştüğü belirtiliyor.




Helikopterin Halil İbrahim Ünver’e ait Ünver Havacılık adına kayıtlığı olduğu öğrenildi. Öztürk’ün durumunun iyi olduğu öğrenilirken Halil Ünver’in ise bilincinin kapalı olduğu öğrenildi. TC-HYU kuyruk tescilli helikopterin Kartal’dan Sefaköy’e gidiyordu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, helikopterden kurtarılan kişilerin İsmet Öztürk ve Halil Ünver olduğunu açıkladı.
İLK MÜDAHALE BALIKÇILARDAN
Kaza sonrasında ilk müdahaleyi olay yerine giden balıkçıların yaptığı öğrenildi.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: “İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır.”




YILDIRIM DÜŞÜRDÜ İDDİASI
Helikopterin ilk bilgilere göre yıldırım isabet etmesi sonucu düştüğü belirtiliyor.
Kazadan kurtulan iki kişi böyle görüntülendi

Bostancı’da denize düşen helikopterin pilotu İsmet Özgür

Sonraki Haber

Emekliler dikkat! Yargıtay’dan önemli karar

Emekliler dikkat! Yargıtay’dan önemli karar Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi …