Perşembe , 25 Nisan 2024

SON DAKİKA: Koronaya Yakalanmıştı V’efat Ettiği Açıklandı!





A-cı haberi Instagram hesabından duyuran Hatipoğlu, “O beni evlat gibi sevdi ben onu babam gibi. Çok üzgünüm” diye konuştu. Yaşadığı büyük üzüntüyü Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hatipoğlu, “93 yaşındaki canım dedem, pamuk dedem ani bir biçimde K-1-9’a yenik düştü. Bende emeği çoktur. Dede torun olmanın ötesinde ayrı bir ilişkimiz vardı. Sevginin her şeyi çözebileceğini ben ondan öğrendim. O beni evlat gibi sevdi ben onu babam gibi. Belki de o yüzden Lila’ya hep senin bana baktığın gözlerle bakıyorum dedem. Seni çok seviyorum. Çok özleyeceğiz seni. Mekanın cennet olsun canım benim. Çok üzgünüm” dedi.





Ünlü ismin paylaşımına Hakan Peker, Çiğdem Tunç, Uğurkan Erez, Gurur Aydoğan gibi ünlü kişilerden başsağlığı yorumları yağdı. Survivor’da iz bırakan eski yarışmacılar Adem Kılıççı, Çağan Atakan Arslan, Damla Can, Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere ve Ogeday Girişken 4 günlüğüne adaya gelerek yeni yarışmacılar ile karşı karşıya geldi.





HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR? İsmini ilk defa ‘Var Mısın, Yok musun’ ile duyuran Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979’da Çanakkale’de doğdu. Milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü’nde eğitim aldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor’da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Sutopu Milli Takımı’nda yer alan Hakan Hatipoğlu, Survivor 2010 sezonunda ve Survivor All Star’da ön plana çıkan isimlerden biriydi.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …