Perşembe , 28 Mart 2024

Son dakika: Ünlü oyuncular trafik kazasında hayatlarını kaybetti Ünlü oyuncuların son görüntüleri ortaya çıktı! Kahreden detay





ÜNLÜ OYUNCUNUN EŞİ KONUŞMAKTA ZORLANARAK ANLATTI Kaza sonrası açıklama yapan Ceyhun Fersoy’un kendisi gibi oyuncu olan eşi Begüm Ören, Instagram hesabından arkadaşlarının sağlık durumuna dair açıklamada bulundu. Öner, “Arayan soran herkese çok teşekkürler. Merak ediyorsunuz biliyoruz. Ceyhun iyi, Melis iyi, Sergen de iyi olacak. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var maalesef. Diğer yaralılarımız da iyiye gidiyor. Olabildiğince az hasarla atlatmaya çalışacağız. İnşallah iyi olacağız” dedi.





TOLGA GÜLERYÜZ’ÜN MİNİBÜSTEKİ SON GÖRÜNTÜSÜ Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz’ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy’un eşi Begüm Öner’le görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı.





Amasya’daki feci kazaya karışan tiyatrocuların kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı
BENZİN İSTASYONUNDA MOLA VERMİŞLER Öte yandan kaza öncesi son görüntüler de ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Sergen Deveci’nin sosyal medyada paylaştığı video görüntüsünde tiyatro ekibinin bir benzin istasyonunda mola verdiği görülüyor. 7 günlük turnelerini tamamlayan ekibin yorgun ancak neşeli halleri dikkat çekti.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …