Cuma , 29 Mart 2024

Son dakika: Yeni asgari ücret için dikkat çeken açıklama! 10 bin lira bekleyenler heyecanlandıran detaylar





Hem EYT hem memur ve emekli zammı hem de asgari ücretle ilgili son dakika haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Bazı uzmanlar 2023’teki asgari ücretin 10 bin TL’ye kadar çıkabileceğini ifade ederken bazıları da 8.500 TL rakamını ifade ediyor. AK Parti’den gelen son dakika asgari ücret açıklamasından sonra kulisler hareketlendi! 2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak?





AK Parti’nin önemli isimlerinden Numan Kurtulmuş, hafta sonu ekonomik gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Asgari ücret zammıyla ilgili gelen bir soruya verdiği yanıtla dikkat çeken Kurtulmuş, ‘Asgari ücret zammı için rakam vermek doğru olmaz fakat yılbaşı itibarıyla asgari ücrette yine çok yüksek bir artış olacak’ dedi. Bu açıklamanın ardından gözler asgari ücret zammına çevrildi.





SON DAKİKA: HÜKÜMET ‘ÇOK YÜKSEK OLACAK’ DEDİ ÇALIŞANLAR HEYECANLANDI Asgari ücret zammıyla ilgili araştırmalar devam ederken uzman isimlerin yorumları da gelmeye devam ediyor. CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulunan SGK uzmanı Özgür Erdursun, asgari ücretin 8.250 TL bandında olacağını beklediğini belirtirken bu rakamın üzerine de çıkılabileceğini aktardı.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …