Cuma , 29 Mart 2024

Sonunda beklenen an geldi!





ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her geçen gün ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Müge Anlı’nın başına gelen kan donduran itiraflar sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Ünlü isim karşılaştığı zorluklar karşısında her seferinde üstünden gelmeyi başarıyor. Fakat bu sefer canlı yayın birbirine girdi. DJ Gezgin cinayetinde canlı yayına çıkan Fatma’nın damadı daha fazla dayanamadı ve saldırdı. O anlar kameralara yansıdı.





Bu zamana kadar Türkiye’nin gündemini sarsan bir sürü itiraf canlı yayında izleyiciler tarafından görüldü ve bu itirafların birçoğu kan dondurucu nitelikteydi. Polis ile birlikte çalışan Müge Anlı’nın, çözemediği olay neredeyse yok denecek kadar az. Bu programları izleyenler, ülkemizde ne kadar ahlaksızlık olduğunu ve en yakınına bile güvenemeyeceğini öğrenmiş durumda. Aslında bu programlar bize tamamen gerçeği, bizim de yaşayabileceğimiz olayları gösteriyor. Kimse, “Benim başıma gelmez” dememeli çünkü hayatta en ummadığımız anda en ummadığımız şey maalesef başımıza gelebilir.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …