Perşembe , 28 Mart 2024

SÖYLEDİKLERİ İLE STÜDYODAKİ HERKESİ ŞOKE ETTİ





“HER HATAMDA ŞİDDETE UĞRUYORUM”
Daha önce de evden kaçan genç kızın ailesinden şiddet gördüğü, babasının kendisini okuldan alıp işe verdiği iddiası üzerine Müge Anlı, “Kızınız da olsa şiddet gösteremezsiniz. Çok onur kırıcı buluyorum. İnsan çok kırılır” dedi. Ailesinin hareketlerini kısıtladığını belirten genç kız ise, “Düzenli olarak şiddet görmüyorum ama her hatamda şiddete uğruyorum. Evde de mutluyum. Erkek arkadaşımla da mutluydum” şeklinde konuştu.





“SÖZ KESELİM BABALIK YAPACAĞIM”
Genç kızın oğluyla birlikte kaçtığı öğrenilen Mustafa Budak da Müge Anlı’nın stüdyo konuğuydu. Oğlunun nerede olduğunu bilmediğini söyleyen Budak, “Sabahtan beri ağlıyorum ben… Bu kız oğluma sığınmış… Bu çocuklar birbirlerini sevmişler. Bir söz keselim. Ben de babalık yapacağım. Kız yaşı gelene kadar siz de dursun” ifadesinde bulundu. Duydukları karşısında öfkelenen anne Nur Arslan, “Asla, asla… Ne hakla bu cümleyi kurarsın? Benim kızım daha 15 yaşında” diyerek tepki gösterdi.





“LÜTFEN DESTEK ALIN”
Her iki tarafın da destek alması gerektiğini belirten Müge Anlı ise şunları söyledi: “Hangimiz 15 yaşında sevdiğimiz kişiyi hatırlıyoruz? Bu çocuğa söz kesilir mi? Geçen yıl da başkasına aşık olmuş… Neden oğlunuzu bir suçun içine sürüklüyorsunuz? Bu çocukları bu yaşta evlenilmemesi gerektiğini öğretmelisiniz. Çocuğunuz neden okula gitmiyor? Demek ki kızınızın psikolojik bir desteğe ihtiyacı var. Bu çocuk neden evden kaçıyor diye çözümü bulmak zorundasınız. Ya siz de ya çocukta bir problem var. Lütfen destek alın.”




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …