Cuma , 19 Nisan 2024

SOYULMAMIŞ SOĞANIN SAĞLIĞIMIZA FAYDALARI






Odanıza Soyulmamış Soğan Koyun! Soyulmamış Kabuğuyla odanızda duran soğanın mucize etkileri Sonucu Sizi Baya Şaşırtacaktır.
Sağlık Uzmanları tarafından Yapılan araştırmalar,da odanıza soyulmamış soğan koyarsak etkisine faydalarına şok olacağımızı çok şaşıracağınızı açıklıyorlar
Bu bulguları uzun yıllar önce bulan bir Araştırmacı Uzman doktorun başından geçen anılarını anlatalım Sizlere.
1900 yıllarda, dünyanın pek çok yerinde ozelliklede Yoksul ve fakir ülkelerde grip salgını vardır.
Bu grip salgının yaklaşık 30 milyon insanın ölümüne Sebep Olur. Bu rakamlar size çok uçuk gelsede alı yıllarda gelişmeyen teknoloji ve bir-çok ülkelerde yaşanan savaşlar nedeniyle yoksulluk sefalet ve süre gelen sağlıksız hayat almış başını gidiyor du.
O yıllarda görev yapan bir uzman doktor, yoksul halka köylerdeki çiftçi ailelerine yardım edebilmek için onları ziyaret gider. Gittiği bölgelerde Bütün çiftçileri bütün halkı tek tek dolaşır.
Ziyaret ettiği köylülerin çiftçilerin pek çoğu, grip salgını nedeniyle ölmüştür.buna çok şaşıran ve üzülen uzman Doktor. Ölümlere sebep olan bu salgın virüsten kurtulmak için çözümler aramaya üretmeye çalışır O yıllarda teknoliji yok denecek kadar azdır ve yaşanan savaşlar nedeniyle imkânlar yok denecek kadar azdır.
Yoksul halkı çiftçileri Ziyaretlerine devam eden doktor, bir çiftçinin evine girdiğinde baya baya şaşırır. şok olur




Zira çünkü evine girdiği bu aile oldukça sağlıklıdır. Doktor, hemen aileye sorar etraf hastalıktan kırılırken nasıl bu kadar sağlıklı kaldınızda ve ne yapıp da gripten
Kurtulduklarını veya hiçmi gribe yakalanmadıklarını sorar.
Yoksul Çiftçinin eşinin cevabı ise; odalarına, bir tabak içerisinde soyulmamış soğan koyduklarını açıklar.
Soyulmamış kabuklu Soğan Grip Virüslerini Emiyor
Bu etrafı neredeyse yok eden bu salgın gribe çare Arayan Doktor bu cevaba çok şaşırtmıştır ancak inanmak istemez. ve Kadının odaya koyduğunu söylediği soğanı hemen alır ve incelemeye başlar.
Soğanı iyice inceleyen doktor daha dataylı incelemek için soğanı böler ve içini açar ve mikroskobun altına yatırır.
Araştırmaya başlayan Doktor bu arada büyük bir sürpriz sonuçla karşılaşır. Çünkü soğanın içinde bulunan grip virüslerine rastlamıştır.
Bu rastlanan grip virüsleri hangi anlama gelir; yoksul köylünün çiftçi ailenin odasına koydukları soyulmamış soğan, grip virüsünü içine çekerek, emerek O evdeki aileyi bu salgından hastalıktan virüsten korumuştur.
Uzman Doktorun o yıllarda yazarak kayıt altına aldığı Bu anıların sonucunda siz de evinizin belirli yerlerine, belirli noktalarına özellikle de çocuklarınızın olduğu bulunduğu odalara soyulmamış soğan koyarak soğuklar başladığı andan itibaren bu salgın virüsten kurtulmak için bu hastalıkla ilgili neler yapabildiğini gorebilir keşfedebilirsiniz…
Sağlığımız Çok Önemlidir Kesinlikle İhmale Gelmez Lütfen Dikkat Edelim .
1Kez PAYLAŞ.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …