Cumartesi , 20 Nisan 2024

tam 12 gün dayandılar.. hayata tutunmak için yedikleri, içtikleri ise…





HAYATTA KALMAYI BİLİYOR
Acil giriş kapısında küçük yaşam alanından çıkmışlar. Kimse risk alıp girememişti. Mehmet Ali’yle kendi aralarında çok şakalaşmışlar. Hatta Mustafa ‘Mehmet Ali 10 gündür hiç susmadı başımı şişirdi’ dedi. Sağlık teknisyeni olduğu için nasıl hayatta kalınır biliyor. yediği şeyler..





İdrarını içiyor, toprak yiyorlar. Hastane girişindeki büyük saksılardan toprak, böcek, çiçek yemişler.





ANNE YEMEĞİNİ ÖZLEDİ
Ne derseniz deyin mucize. Taze baba olması ona motivasyon olmuş olabilir. Sağlık durumu çok iyi. Eşi ve bebeği de iyi. Ayağı biraz ezilmiş. Annesiyle konuştuğunda ‘Senin yemeklerini Yemek istiyorum’ demiş. Eşi ve bebeği Mersin’e götürülmüştü. Bu sabah (dün) Mustafa’nın yanına geldiler.”





ANA GİRİŞTE KALMIŞ
Mustafa Avcı’nın enkazdan çıkar çıkmaz telefonla konuştuğu kardeşi ise Hürriyet’e, “Ağabeyim ambulansta benimle konuştu. Olay öncesi hastanede odasından çıktıktan sonra hava almak için aşağı iniyor. Ağabeyim bize ‘Depreme asansörde yakalandım. Bir şekilde indim asansörden. Elektrik gittiği için yönümü bulamadım. Ana girişin yakınındaydım. Hastane yıkıldı. Mehmet Ali’yle sedyenin altına sığındık. O bizi korudu’ diye anlattı” dedi.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …