Cuma , 29 Mart 2024

Tam 12 sene önce bir kaza sonucu araç denize uçtu. Günlerde arandı ama bulamadılar. Kız 22 yaşında, erkek 25. Yeni nişanlılar.





12 Yıl Önce Kaybolan Çiftin Cesetleri, Arabalarının İçinde Nehrin Dibinde Bulundu Rusya’da 12 yıl önce kaybolan çiftin cesetleri, bir dalışçının nehrin dibindeki arabayı ve cesetleri görmesi üzerine bulundu. Rusya’da 12 yıl önce gizemli bir şekilde kay, 12 Yıl Önce Kaybolan Çiftin Cesetleri, Arabalarının İçinde Nehrin Dibinde Bulundu





Rusya’da 12 yıl önce kaybolan çiftin cesetleri, bir dalışçının nehrin dibindeki arabayı ve cesetleri görmesi üzerine bulundu.





Rusya’da 12 yıl önce gizemli bir şekilde kaybolan 25 yaşındaki IIya Zhirnov ve kız arkadaşı 22 yaşındaki Kira Cherkasova cesetleri arabalarının içinde nehrin dibinde bulundu.





Çift 2005 yılının aralık ayında arkalarında hiçbir iz bırakmadan gizmeli bir şekilde kayboldu. Çiftin cesetleri arabanın içinde Cheboksary şehrindeki Volga nehrinde bulundu.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …