Çarşamba , 24 Nisan 2024

Tanju Özcan talimatını yineledi: Suriyelilere ekmek yok





Suriyeliler konusundaki tavrından vazgeçmeyen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Özcan, Türk halkının vergilerinden bir kuruş yardım yapılmayacağını söyledi.
31 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığı’na seçilip mazbatasını alan Tanju Özcan’ın ilk talimatı, Suriyelilere yapılan yardımların kesilmesi yönünde oldu.
AĞRI’YA DAVET
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bolu’daki Suriyelileri Ağrı’ya bekliyorum. Biz ekmeğimizi bölüşürüz. Kur-an’ı öpmek yetmez, içinde yazanlara da uymak gerekir…” ifadelerini kullanarak, başkanın bu talimatını kınadı.
SÖZLERİNİ YİNELEDİ



Savcı Sayan’ın tepkisi üzerine Tanju Özcan’dan da geri dönüş gecikmedi.
Özcan, ”Tekrarlıyorum, ben başkan olduğum sürece yatağa aç giren vatandaşlarımız varken, Bolu’da Türk halkının vergilerinden oluşan bütçemizden, Suriyelilere bir tek kuruş yardım yapılmayacaktır.” ifadeleriyle Savcı Sayan’a cevap verdi.

“BEN DÖNEK İSEM MANSUR YAVAŞ NEDİR”
Ardından Savcı Sayan’ı suçlayıcı ifadeler kullanan Tanju Özcan’a, Sayan’dan cevap geldi. Savcı Sayan için, Tanju Özcan, “Sen dönmeye devam et” ifadesini kullandı.



Sayan ise, “Anlaşılan hafızayı yitirmişsin.Sen il başkanıyken ben MYK’daydım sonra seni belediye adayı yaptık. Ağrılılar bana oy versin diye bana çok yalvarıyordun. Bakıyorum edebini de yitirmişsin. Allah seni ıslah etsin. Ben dönek isem Mansur Yavaş nedir, açıklarsan memnun olurum.” şeklinde cevap verdi.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …