Çarşamba , 24 Nisan 2024

TARLA YOLUNDA İ/NFAZ EDİLEN 4 GENÇLE İLGİLİ KO/RK/UNÇ DE/TAY






OLAY YERİNDE TÜ/FEK BULUNDU Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma yaparken 4 yakın arkadaşın ce/nazeleri Turgutlu Devlet Hastanesi mo/rguna ka/ldırıldı. Olay yerinde tek kı/rma diye bilinen bir adet tü/fek bulunduğu iddia edilirken Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Ahmetli İlçe Jandarma ekipleri soruşturma ağını genişletti.




22 YAŞINDAKİ GENCİN BOYNU KI/RILMIŞ Olay yerinde yapılan incelemede 3 erkek şahsın a-v tü/feği ile baş kısmına vu/rulduğu Muharrem Zengin’in ise be/deninde de/lici, ke/sici veya si/lahla vu/rulmuş bir izin olmadığı bo/ynunun kı/rılmış olduğu tespit edildi. Ayrıca olayda kullanıldığı öngörülen a-v tü/feğinin ru/hsatsız olduğu ve olay yerinde hayatını ka/ybeden Muharrem Zengin’in babasına ait olduğu tespit edildi. TRABZONSPORLU MEHMET ZENGİN’İN YEĞENİ Olayda hayatını ka/ybeden 22 yaşındaki Muharrem Zengin’in bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin’in yeğeni olduğu öğrenildi.









GENÇLERİN YAKINLARI OLAY YERİNDE Sİ/NİR K/RİZİ GEÇİRDİ Öte yandan olay yerine gelen gençlerin yakınları a/cı haberi aldıktan sonra sinir kr/izi geçirdi. Gençlerin yakınları aldıkları haber karşısında şo/ka uğrarken gö/zyaşlarına hakim olamadılar ve fe/ryat ettiler.BİR GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜYDÜ Bu arada otomobilde arkadaşları ile birlikte ö/lü bulunan Neşet Dalgın’ın yarın (pazartesi) doğum günü olduğu ortaya çıktı. Gencin doğum gününden bir gün önce yaşamanı yi/tirmesi yakınlarını ya/sa bo/ğdu.



Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …