Cuma , 29 Mart 2024

Tek sartı var kabul ederlerse onlarla birlikteyim dedi!





“NİYE BAKAN OLAYIM?”
Yarın Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirecek olan Oğan, The New York Times’a verdiği demeçte ise dikkat çeken ifadeler kullandı. Hafta boyunca önemli siyasi isimler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ofisinden arandığını belirten Oğan, hangi adaya destek vereceklerini açıklamayı reddetti. Ancak belli bir adayı desteklemesinin karşılığında yönetimden üst düzey bir görev talep edeceğini ifade eden Oğan, “Niye bakan olayım, başkan yardımcısı olabiliyorken?” dedi.





KARARINI YARIN AÇIKLAYACAK
Oğan ayrıca destek açıklamasını perşembe günü yapmayı planladığını ve destekleyenlerinin %70’inin önerisini takip edeceğini söyledi.Oğan’ın diğer talepleri arasında; terörle bağlantılı olduğunu düşündüğü hiçbir siyasi partinin hükümette rol almaması bulunuyor.





LİDERLERİ ELEŞTİRDİ
Ayrıca ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışma ahlakını takdir ettiğini, ancak kararlarını almadan önce başkalarına yeterince danışmadığı eleştirisinde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun ise daha az çalışkan olduğunu ancak geniş bir şekilde diğerlerinin görüşlerini dikkate aldığını söyledi.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …