Cuma , 26 Nisan 2024

Toplantı sonrası karar çıktı!





Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için lodos fırtınası uyarısı yaptı. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nce yapılan açıklamada; rüzgarın; Marmara Bölgesi’nde (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yarın, güney (lodos) yönlerden fırtına (50-70 km/saat), hamleli kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yüksek kesimlerde hamleli tam fırtına (90-100 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.





AĞAÇ DEVRİLMESİ, ÇATI UÇMASI GİBİ OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKAT!
Yetkililer, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.





AFAD’DAN İSTANBULLULARA UYARI MESAJI
AFAD, vatandaşlara gönderdiği uyarı mesajında, “Meteoroloji’ye göre yarın İstanbul’da kuvvetli lodos ve yağış bekleniyor. Baca zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı dikkatli olun” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

Nedeni Ortaya Çıktı

İzmir’de Arka Arkaya P-atlama Oldu..Valilikten Açıklama Geldi.. Ayrıntılar İçeriğin Devamındadır..İçeriğin Devamını Okumak Ve Görmek İçin …