Perşembe , 25 Nisan 2024

”Turgut Özal’a suikastı Sonunda itiraf ettiler”






Özal suikastıyla ilgili kitabıyla bilinen gazeteci Köksal Akpınar, FETÖ elebaşı Gülen’in Turgut Özal ile ilgili sözlerinin itiraf niteliğinde olduğunu belirtti.
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın, 1993 yılında ölümünün ardından tartışmalar hiç bitmedi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 2012 yılında Özal’ın ölümü şüpheli bulunarak, mezarı açıldı.
Adli Tıp raporunda naaşından alınan örnekler üzerinde yapılan incelemede Özal’ın zehirlendiğine dair kesin bir bulguya rastlanılmadığı belirtildi.
Soruşturmayı yürüten Savcı ve Adli Tıp Başkanı daha sonra FETÖ’cü olduğu için görevden alındı ve tutuklandı.




FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’den yıllar sonra Turgut Özal itirafı geldi.
Teröristbaşı, internete düşen videosunda şu ifadeleri kullandı: Bana yakınında bulunan birisi anlattı. Cuma namazı kılıyordu, ayağa kalkamadı.
Ve sonra da yanındaki askerlikten ayrılama birisi ‘Katiyyen o bantta yürümeden dolayı değil, kendisini çekemeyenler tarafından zehirlendi’ dedi.
Daha sonra bana krimilojinin başındaki doktor geldi. ‘Zehirlendi şeklinde rapor verecektik ama beni görevden aldılar’ dedi.




Özal suikastıyla ilgili kitabıyla bilinen gazeteci Köksal Akpınar, FETÖ elebaşının sözlerini itiraf niteliğinde olduğunu belirterek, şu değerlendirmede bulundu:
“FETÖ, Özal’ın otopsi raporunun Zirve Davasındaki gizli tanığın ifadelerine göre çıkmasını istiyordu.
Yani Levent Ersöz ve Semra Özal’ı şüpheli yapmak istiyorlardı. Zira Ersöz, bu suçlama yüzünden müebbetle yargılandı ve beraat etti. Dolayısıyla dosyayı Zirve ye ve Hurşit Tolon’a kadar bağlayabileceklerdi. Ama bu olmadı.
O kriminolojinin başındaki isim nasıl oluyor da terör örgütü liderine gidip, Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Özal’ın bedeniyle ilgili yapılan incelemenin sözde akıbetinden bahsediyor. Tezgâhı çok sistemli bir şekilde kurmuş olmalarının itirafıdır bu. Katili önceden belirlemişler yani. Hakkında suç duyurusunda bulunulmalı”
FETÖ elebaşı Gülen, 1993 yılında Turgut Özal’ı zehirlendiklerini itiraf ediyor. Terörist başı Gülen, militanlarına yaptığı konuşmada “Koşu bandında ölmedi, Cuma Namazı kılarken kalkamadı” diyor. FETO’nun bahsettiği kaynak şuan ABD’de olan eski GATA doktoru FETÖ’cü Mustafa Sarsılmaz. İşte o kan donduran sözler!…

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …