Cuma , 19 Nisan 2024

Türkiye beşik gibii sallanırken yaşanan son deprremler korkuttu





Son dakika depremler… Kahramanmaraşlı merkezli gerçekleşen iki büyük depremin ardından bölgede artçı sarsıntınlar durmak bilmiyor. Geçtiğimiz akşam Hatay, Sivas, Bingöl ve Konya’da meydana gelen depremler sonrası AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin son depremler listesi de merak konusu oldu. Bilindiği gibi, Türkiye’de gerçekleşen son depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak duyuruluyor. İşte, en son gerçekleşen depremler listesi bugün…





NİĞDE 5.3 İLE SALLANDI!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde’nin Bor ilçesinde 7 km derinlikte saat 13.27’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.





MALATYA’DA DEPREM!

Malatya’nın Darende ilçesinde saat 11.58’de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, 7 km derinlikte gerçekleşti.

BİNGÖL’DE DEPREM

Bingöl’ün Solhan ilçesinde saat 03.28’de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının 14 kilometre derinlikte oluştuğu bildirildi.





–SİVAS’TA DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.19’da merkez üssü Gürün ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, yerin yaklaşık 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirlendi.





KONYA’DA DEPREM

AFAD Konya’nın Ereğli ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Kandilli Rasathanesi de Niğde’nin Bor ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …