Perşembe , 25 Nisan 2024

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR





ğdır’ın Topçular Mahallesi 111’inci sokaktaki Akçay apartmanı 5’inci katında oturan Naride Nur Yıldızhan, 7 Kasım 2016’da Iğdır Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek babası Eyüp Yıldızhan’ın, kendisi ve kardeşlerinin hürriyetini tahdit ettiğini, boşadığı annesi Nesrişah Yorgun davasında gelişme yaşandı! Devamını okumak için fotoğrafa t’klaynz..





Iğdır’ın Topçular Mahallesi 111’inci sokaktaki Akçay apartmanı 5’inci katında oturan Naride Nur Yıldızhan, 7 Kasım 2016’da Iğdır Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek babası Eyüp Yıldızhan’ın, kendisi ve kardeşlerinin hürriyetini tahdit ettiğini, boşadığı annesi Nesrişah Yorgun’u da b-ıça-kla-yarak ö-ld-ürd-ükten sonra k-a-n izlerini temizleyip c-a-nsız bedeni de arkadaşıyla taşıdığı ihbarında bulundu.





C-İN-AY-ET TESPİT EDİLEMEMİŞ Gözaltına alınan Eyüp Yıldızhan, “Ben k-a-rımı ö-l-dür-medim. Kendisi kayıp ben de merak ediyorum” diye ifade verdi. O dönem c-i-na-yet tespit edilemediği için dosya arşive kaldırılırken, Nesrişah Yorgun için de arama kaydı hazırlandı. Eyüp Yıldızhan, çocuklarına yönelik ‘hürriyeti tehdit’ suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …